Allianssin uusi jäsen esittäytyy: Valamis Group

Allianssin uusi jäsen esittäytyy: Valamis Group

 

Valamis Group on liittynyt mukaan EduCloud Allianceen. Lämpimästi tervetuloa mukaan allianssin toimintaan!

 

VALAMIS GROUP 

Valamis on kansainvälisesti kasvava digitaaliseen oppimiseen ja työvoiman kehittämiseen erikoistunut yritys. Oppimisteknologiamme auttaa asiakkaita kehittämään työvoiman osaamista tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat suuret organisaatiot erityisesti finanssialalla, tuotantoteollisuudessa ja asiantuntijapalveluissa.

 Valamis-oppimisympäristö (Learning Experience Platform - LXP) on palkittu oppimisalusta, jota kehitetään yhdessä asiakkaidemme kanssa. Valamis mahdollistaa muodollisen ja epämuodollisen oppimisen sekä tukee sosiaalista oppimista ja mikro-oppimista. Valamiksesta löytyy sisäänrakennettuna työkalut koulutusmateriaalien luomiseen ja hallintaan. Valamiksen oppimisanalytiikka mahdollistaa oppimisen mittaamisen ja analysoinnin Experience API:n (xAPI) ja Learning Record Storen (LRS) avulla. xAPI on standardi, jolla tallennetaan dataa oppimistapahtumista.

Valamis hyödyntää viimeisimpiä teknologioita ja sisältää tekoälyllä varustetun digitaalisen oppimisavustajan. Valamis-oppimisympäristö tarjoaa yrityksille kustannustehokkaan, ajasta ja paikasta riippumattoman tavan huolehtia työntekijöiden osaamisesta. 

“Liityimme EduCloud Allianceen koska haluamme edistää xAPIn käyttöä Suomessa ja jakaa kokemuksiamme muiden alan toimijoiden kanssa. Tuotteemme käyttää xAPIa kaikissa oppimistapahtumissa sisäisenä formaattina, jonka olemme todenneet hyväksi standardiksi. Odotan, että xAPIsta tulee Suomessakin oppimisdatan standardi”, toteaa Valamiksen CEO Jussi Hurskainen

 

Lisätiedot: www.valamis.com

 

Jussi Hurskainen
Chief Executive Officer
jussi.hurskainen@valamis.com