Liity

Liity

Tule mukaan vaikuttamaan!

EduCloud Alliancessa pääset mukaan kehittämään digitaalisen oppimisen toimialaa yhteistyössä julkisten ja yksityisten toimijoiden sekä muiden oppimisalan ammattilaisten kanssa. Samalla pääset helpottamaan oppimisen arkea sekä parantamaan oppimisen laatua. ECA tarjoaa jäsenilleen ensiarvoista tietoa digitaalisten oppimispalveluiden kehityksestä sekä arvokkaan mahdollisuuden päästä mukaan vaikuttamaan alan tulevaisuuteen. ECA seuraa kiinteästi toimialan kehitystä ja pyrkii löytämään jatkuvasti ECAlle kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia ja kumppaneita myös kansainvälisesti. Olemme avanneet verkostoja erityisesti Pohjoismaissa, Balttiassa, Saksassa sekä Yhdysvalloissa. Kansainvälinen yhteistyö on erittäin tärkeää koko suomalaisen oppimisalan ekosysteemin kannalta, koska se avaa uusia mahdollisuuksia suomalaisille alan yrityksille ja voimme tukea yritystäsi kansainvälistymisessä. 

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää osallistumismahdollisuuksista, olethan yhteydessä meihin info@educloudalliance.org

Jäsenyystyypit

Strateginen jäsen saa paikan ECAn johtoryhmässä. Jäsenyystyyppi on suunnattu ensisijaisesti yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille, joiden keskeiseen strategiaan ECA kuuluu.

Yritysjäsen on oikeutettu osallistumaan työryhmien toimintaan ja prioriteettina on työryhmien vetäminen. Toimintajäsenet voidaan tarvittaessa myös kutsua mukaan johtoryhmään. Tämä jäsenyystyyppi on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, jotka hyötyvät ECAsta ja ovat aktiivisesti kehittämässä sitä.

Yhteisöjäsen voidaan kutsua työryhmiin ja yhteisö on oikeutettu äänestämään johtoryhmään yhden edustajan jäsentensä joukosta. Yhteisöjäsen voi olla taho tai henkilö, joka on kontribuoinut ECAan ja hakenut yhteisöjäsenyyttä. 

Edu-jäsen voi johtoryhmän kutsusta osallistua työryhmiin. Tämä jäsenyys on suunnattu käyttäjille, asiakkaiden edustajille ja muille sidosryhmille, jotka ovat mukana määrittelemässä ECAn tavoitteita ja pilotoimassa ECAn ja sen jäsenten tuotoksia sekä materiaaleja. 

Kuntajäsen voidaan kutsua mukaan työryhmiin ja jäsenyys on suunnattu kunnille ja kaupungeille, jotka haluavat olla mukana edistämässä koulutuksen teknologian standardeja sekä olla vaikuttamassa Suomen koulutusteknologian kehitykseen (mm. tunnistautuminen, sisältöjen standardit, oppimisalustojen tietojen siirtyvyys sekä sisältöjen yhteensopivuus. 

Startup-jäsen voidaan kutsua mukaan työryhmiin ja jäsenyys on suunnattu alle 4 vuotta toimineille alan startup-yrityksille, jotka hyötyvät ECAsta ja haluavat osallistua aktiivisesti toimialan kehitykseen sekä kansainvälisen yhteistyön rakentamiseen.

Jäsenmaksut

Jäsentyyppi Hinta* (ALV 0%) / vuosi)
Strateginen jäsen 6500 €
Yritysjäsen 950 €
Yhteisöjäsen -
Edujäsen 500 €
Uusi! Kuntajäsen 250 €
Uusi! Startup-jäsen 190 €

 
*ECAn johtoryhmä päättää ECAn jäsenmaksuista. Jäsenmaksun korotus voi olla enintään kolme (3) prosenttia.