EduCloud Alliance mukaan European Edtech Allianceen

EduCloud Alliance mukaan European Edtech Allianceen

EduCloud Alliance (ECA) on liittynyt jäseneksi European Edtech Allianceen (EEA). Jäsenyys mahdollistaa ECAlle kansainvälisten verkostojen kasvattamisen ja yhteistyön edistämisen muiden eurooppalaisten alan toimijoiden kanssa.

“On erittäin hienoa, että EEA:han liittymisen kautta ECAlla on nyt mahdollisuus yhdessä jäsenineen olla rakentamassa ja tiivistämässä yhteistyötä Euroopan tasolla. Toivomme, että tämän jäsenyyden kautta voimme ECAna myös osaltamme olla edistämässä Euroopassa edtech-alan standardointia, joka on yksi tärkeimmistä allianssimme toiminnan tavoitteista”, toteaa EduCloud Alliancen puheenjohtaja Timo Väliharju.

“Tavoitteenamme on tukea eurooppalaisen EdTech-alan kehitystä sekä yhdistää ja vahvistaa oppimisen ekosysteemejä”, sanoo EEA:n toiminnanjohtaja Beth Havinga. “EduCloud Alliance tuo mukanaan merkittävää osaamista EEA:n työskentelyyn ja odotamme, että voimme yhdessä jakaa esimerkkejä parhaista käytänteistä ja luoda standardisaatiota kaikilla tasoilla, tavoitteenamme yhtenäistää ja määritellä paremmin yhteentoimivuutta koskevia aloitteita.”

Voit lukea englanninkielisen tiedotteemme aiheesta alla olevasta linkistä.

“EduCloud Alliance joins the European Edtech Alliance” (Julkaistu 9.3.2022)

 

Lisätietoja:

EduCloud Alliance
Timo Väliharju
Puheenjohtaja
+358503303339
timo.valiharju@educloudalliance.org

European Edtech Alliance
Beth Havinga
Managing Director
+4917670431271
beth@edtecheurope.org
www.edtecheurope.org