Allianssin uusi jäsen esittäytyy: Alfons Education

Allianssin uusi jäsen esittäytyy: Alfons Education

Alfons Education on liittynyt mukaan EduCloud Allianceen. Lämpimästi tervetuloa mukaan allianssin toimintaan!

 

ALFONS EDUCATION

Alfons Education on seuraavan sukupolven oppimisympäristö, joka mahdollistaa opettajille helpon ja aikaasäästävän opetuksen hallinnan lähi- ja etäopetustilanteissa. Alfons on kehitetty yhdessä opettajien kanssa ja on ollut lukion opetuskäytössä vuodesta 2018 alkaen.

Tavoitteenamme on säästää opettajien aikaa ja jättää usein toistuvat tehtävät järjestelmän huolehdittavaksi, jolloin opettajan aikaa säästyy henkilökohtaiseen opetustyöhön. Opiskelijat ovat käyttäneet alustaa runsaasti myös mobiililaitteilla. Alfonsin käyttö onnistuukin sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta niin opettajilla kuin opiskelijoilla.

Järjestelmässä on kaikki vaadittavat toiminnot opetussuunnitelman mukaisen opetuksen järjestämiseen. Runsaat aineistot, tehtävät ja kokeet sekä ryhmien hallinta ja kehittyneet arviointimenetelmät ovat kaikki paketoitu helppokäyttöiseen pilvipalveluun. Oppimisen analytiikka sekä sisäänrakennettu tekoäly johdattavat opiskelijaa entistä parempiin tuloksiin.

Alfons oppimisympäristö kehittyy ja uudistuu jatkuvasti, opettajien ja opiskelijoiden toiveiden mukaisesti. Haluamme olla mukana kehittämässä maailman kehittyneintä digitaalista opetusta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lisätiedot: alfons.education

Rami Lappalainen
Toimitusjohtaja
rami@mediapool.fi
+358 40 5267023